ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ - ΤΜΗΜΑ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ

Microsoft Imagine Premium


Η συνδρομή του Τμήματος στην υπηρεσία Imagine Premium προσφέρει πλήρη πρόσβαση στο προσωπικό και στους φοιτητές σε λογισμικά (λειτουργικά συστήματα, εφαρμογές κλπ) της εταιρείας Microsoft, για εκπαιδευτική χρήση στους υπολογιστές τους. 

Η πρόσβαση στα λογισμικά δίνεται μέσω ενός ηλεκτρονικού καταστήματος (webstore) που δημιουργείται αυτόματα με την ενεργοποίηση της συνδρομής του Τμήματος στην υπηρεσία Imagine Premium. Για να δείτε τη λίστα με τα διαθέσιμα λογισμικά, για να ενεργοποιήσετε το λογαριασμό σας στο webstore και γενικά για να συνδεθείτε επισκεφθείτε το URL imagine.cs.teikal.gr

Για την πρόσβαση στην υπηρεσία χρησιμοποιείται ο ιδρυματικός λογαριασμός email, της μορφής "όνομα-χρήστη@cs.teikal.gr". Για πληροφορίες σχετικά με τον ιδρυματικό λογαριασμό email πατήστε εδώ


Υπάρχει κόστος για τους χρήστες;

Παρέχεται πλήρης και δωρεάν ηλεκτρονική πρόσβαση στους χρήστες. Μετά τη σύνδεση στην υπηρεσία, επιλέγετε το λογισμικό που επιθυμείτε και προστίθεται στο ηλεκτρονικό καλάθι σας με μηδενικό κόστος αγοράς. 


Διάρκεια ισχύος λογαριασμού

Ο λογαριασμός κάθε χρήστη έχει διάρκεια ένα ημερολογιακό έτος. Δίνεται η δυνατότητα ανανέωσής του κάθε έτος. Η πρόσβαση διακόπτεται μετά τη λήψη του πτυχίου των φοιτητών. 


Οδηγός χρήστη

Για να δείτε τον οδηγό ενεργοποίησης της υπηρεσίας πατήστε εδώ