ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ - ΤΜΗΜΑ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ

ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΗ.

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο


Το Τμήμα παρέχει ιδρυματικές διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στους καθηγητές, στο προσωπικό και στους φοιτητές του.

Για να συνδεθείτε: webmail.cs.teikal.gr

Οι διευθύνσεις είναι της μορφής: όνομα-χρήστη@cs.teikal.gr

Οι καθηγητές, που ακόμα δε διαθέτουν ιδρυματική διεύθυνση, μπορούν να επικοινωνήσουν με την τεχνική υποστήριξη ( Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. ) και να κατοχυρώσουν το δικό τους όνομα χρήστη αν το επιθυμούν.

Οι φοιτητές έχουν ήδη αποκτήσει αυτόματα ένα λογαριασμό της μορφής Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. , όπου ΑΕΜ είναι ο αριθμός μητρώου τους. Ως κωδικός πρόσβασης θα χρησιμοποιηθεί ο κωδικός που διαθέτουν στην ηλεκτρονική γραμματεία με το πρόθεμα "sparti". Π.χ. ο φοιτητής με αριθμό μητρώου 2005001 θα αποκτήσει τη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. . Αν ο κωδικός του, για είσοδο στην ηλεκτρονική γραμματεία, είναι το 123456 θα χρησιμοποιήσει για την πρώτη του σύνδεση τον κωδικό sparti123456. Αμέσως μετά την πρώτη σύνδεση θα ζητηθεί η αλλαγή του κωδικού πρόσβασης.

Προτείνεται σε όλους τους φοιτητές να χρησιμοποιούν την ιδρυματική τους διεύθυνση για την επικοινωνία τους με το Τμήμα προκειμένου να απλουστευτεί η διαδικασία πιστοποίησης της ταυτότητάς τους. Επίσης σε αυτή τη διεύθυνση θα λαμβάνουν ηλεκτρονικά μηνύματα με ενημερώσεις από το Τμήμα.

Για την παροχή των διευθύνσεων χρησιμοποιείται η πλατφόρμα G Suite for Education της Google. Περιλαμβάνει τις δημοφιλέστερες web based εφαρμογές της Google (Gmail, Drive με απεριόριστο αποθηκευτικό χώροΗμερολόγιο, Επαφές, Talk/Hangouts) και παρέχεται δωρεάν στην ακαδημαϊκή κοινότητα.


Συνδεθείτε στην υπηρεσία:            

alt